.

بایگانی

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها

این متن به درخواست مدیر محترم مدرسه اهل بیت نبوت(ع)، سرکار خانم کوچک زاده، برای معرفی مدرسه حمد به ورودی های مدرسه شان نوشته شد:

·         مدرسه دانشجویی حمد(هنر، ادب، رسانه)، مدرسه است؛ یعنی در آن، آموزش تدبر برای همه عمر، یک اصل مهم است؛ از جهاتی شبیه حوزه است و از جهاتی شبیه دانشگاه است اما هیچ کدام نیست امر بین الامرین است؛ پس بهترین اسم برایش مدرسه است. در اینجا از مدرک خبری نیست، نه اینکه مدرک چیز بدی باشد اما در اینجا روش­شناسی(علم به روش و ابزار تفکر)، طهارت(علم به کاربرد برای آخرت) و تعقل(علم به معیارها) اصول مهمی هستند که همه چیز را تحت شعاع خود قرار می­ دهند؛ همه موارد یاد شده ارکان تدبر هستند که از بستر قرآن حاصل می­شوند و کلام خدا و پیوند و انس با آن، پایه­ ای ترین اصل در اینجاست.

·         این مدرسه، دانشجویی است چون دانشگاه را محمل مناسبی برای فعالیت های خود می داند و دانشجویان در رشته های مختلف را شایسته و دارای اولویت در تدبر می­داند. البته غیر دانشجو را هم می­ پذیرد اما مخاطب خود را دانشجو فرض کرده است.

·         این مدرسه مزین به نام حمد است چون صورت و شکل و موضوع کار تخصصی­ اش را در قالب شاخه­ های مختلف هنر ادبیات و رسانه، علمِ ابرازِ حُسن(علمِ حمد) قرار داده است.

·         یکی از مدارس مجمع مدارس قرآن و عترت(ع) است؛ یعنی سازه و تشکیلات خود را هماهنگ با سایر مدارس مجمع قرار داده است؛ جلسه ختم مفهومی دارد(دوشنبه ها 9صبح)که میثاق هر مدرسه محسوب می شود. ارکان و معاونت های پژوهشی، آموزشی، اجرایی و واحد مجازی دارد. برای تمام شاخه ها و تخصص­های سایر مدارس فکر می­ کند و کمک لازم را ارائه می­ دهد. می­ تواند هر درسی از هر مدرسه را از زاویه حُسن، بازگو و باز آفرینی کند.

·         اکنون در ابتدای راه است و در این ابتدای راه مثل بسیاری از مدارس با همین کتاب های تدبر، دوره های آموزشی برگزار می کند این کار را بیشتر در دانشکده هایی دنبال می کند که مخاطبانش به خروجی های لازم در مدرسه حمد نزدیکتر باشند؛ خروجی هایی که به زودی ان شاءالله، شالوده فرهنگی جامعه را بر پایه قرآن سوق خواهند داد. اعضای کادرش را، از بین همین کلاس ها یا غیر آن انتخاب می کند برای این اعضا جلساتی برگزار می کند؛ جلساتی که عمدتاً سیر مطالعاتی یا ایجاد آمادگی برای پژوهش و تدریس هستند. در اینجا تدبر ادبی و کتاب کلام، از هر کتابی بیشتر مورد توجه هستند.

·         مهمترین دغدغه این روزهایش، افزایش تعداد کادر، ارتقای کیفی آنها و نیز فراهم آوردن خط علمی و طرح درس های متناسب با هنر ادبیات و رسانه است. در این راستا برخی از اعضای کادر را به مرز توان تدریس رسانده و آنها را وارد میدان کرده است و برخی را نزدیک به خط تولید کتاب های مرتبط و لازم کرده و آنها را به مرز تألیف رسانده است. و قصد دارد برخی را مجهز به علم برگزاری مراسم و جریان­، در جامعه کند. پروژه هایش بسیار وسیع و متنوع است و با دقت و حوصله هر کدام را یکی پس از دیگری راه اندازی می­ کند.  

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۱۰/۱۹
کاظم رجبعلی

نظرات  (۲)

۱۹ دی ۹۴ ، ۲۱:۰۴ شریعتمداری
الحمدلله و ان شاالله
دومین بار که متن و میخوندم...نوع نگارش و لحن بیانش خیلی برام جالب و جذاب اومد. اولین باری که خوندم فکر کردم خانم کوچک زاده نوشتن و الان که دقت کردم شما به درخواست ایشون این متن و نوشتید.این سبک نوشتن خیلی فرق داشت با نوع قلم و ادبیات شما ...رسانه ای بود!
یه بار دیگه باید بخونم ...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی